Crisalix – 3D-візуалізація в хірургічному центрі CitiDoctor

12 серпня 2020

Crisalix є результатом розробок двох найвідоміших науково-дослідних інститутів в світі. Завдяки більш ніж п'ятирічному щільному співробітництву з сотнями хірургів, Crisalix розуміє бажання пацієнтів і надає анатомічно точні 3D-зображення. Таким чином, ви отримуєте найкраще уявлення того, як будете виглядати після пластичної операції. Провідні пластичні хірурги з більш ніж 60 країн покладаються на Crisalix для удосконалення навичок консультування.

У нашій клініці ви можете записатися на консультацію з пластики носа з використанням цієї технології, звернувшися до пластичного хірурга, лікаря-оториноларинголога Ельмаддіна Заідова.

Переваги 3D-візуалізації Crisalix в клініці CitiDoctor:

  • необхідно всього лише 3 фотографії;

  • жодних незручних обстежень;

  • просто, швидко та інтуїтивно зрозуміло;

  • абсолютно нешкідливо та безпечно;

  • реалістичне моделювання, що враховує особливості вашого обличчя;

  • необмежені можливості моделювання в 3D;

  • можливість точного підбору ліній, що відповідають бажаним результатам.

 

Запишіться на консультацію до фахівця та вже на першій консультації ви познайомитеся з доктором і розповісте йому про свою проблему. Ви отримаєте максимально детальну інформацію про можливі варіанти її вирішення за допомогою сучасних методик пластики носа, таких як п’єзоринопластика. Після цього ви з доктором приймаєте рішення та складаєте детальний план дій.

Великим плюсом програми Crisalix є консультування на відстані для пацієнтів з-за кордону. Не відкладайте свої мрії на потім і наближайтеся до їх досягнення вже сьогодні!

Звертайтесь до наших адміністраторів, телефонуйте за номером +38 044 333 48 85 та особисто переконайтеся у можливостях центру «СІТІ ДОКТОР».

Долучайтеся до наших сторінок у соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб отримувати найсвіжіші новини та повідомлення про спецпропозиції.

Актуально для всіх

Запис на прийом до лікаря

Ваше ім'я

Ваш контактний телефон