Public Health 2019

18 жовтня 2019

27-а Міжнародна медична виставка «Public Health» відбулася в Києві з 1 по 3 жовтня 2019. Організаторами виставки виступили компанії ДП «Прем'єр Експо» (Україна) і ITE Group Plc. (Великобританія).

Виставка «PUBLIC HEALTH» є першим в Україні та четвертим в Європі заходом міжнародного рівня і є дійсним членом UFI (Всесвітня асоціація виставкової індустрії).

Щорічно «Охорона здоров'я» збирає понад 300 провідних виробників і дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Понад два десятки років виставка допомагає розширити ринок і зміцнити партнерські зв'язки компаніям з Німеччини, Чехії, Латвії, Литви, Італії, Китаю, Індії, Сінгапуру, Великобританії, Нідерландів, USA, Республіки Білорусь, Польщі, Туреччини, Австрії, Молдови та України.

Серед учасників заходу був медичний партнер хірургічного центру CitiDoctor – портал 103.ua, присвячений здоров’ю та красі, основними напрямками якого є:

  • каталог медичних і wellness установ,
  • каталоглікарів,
  • медичний туризм,
  • актуальні статті та огляди з різних тематик,
  • можливість пошуку медикаментів і медичного обладнання тощо.

Ми пишаємося нашою співпрацею та можливістю розвитку на міжнародному рівні. Інформація та її поширення сьогодні є запорукою створення нових умов праці та покращення роботи будь-якої компанії, що прагне відповідати європейським стандартам.

Ми завжди готові ділитися досвідом та приймати кваліфіковані напрацювання наших партнерів! Медичні статті, науково-популярні матеріали, фото- та відео проекти – це те, що сьогодні говорить до наших пацієнтів та робить медицину більш доступною та зрозумілою для кожного.

Наша основна задача – максимально оновити уявлення про лікування в Україні, показати, наскільки приватна клініка може бути комфортнішою, безпечнішою та доступнішою за інших. А звичайний прийом до лікаря є не примусовим заходом, а комфортним профілактичним доглядом. Все це реально при своєчасному зверненні до спеціаліста та регулярному догляду з повагою до свого здоров’я.

Будьте відповідальними, розумними та сучасними.

До нових зустрічей! Приєднуйтеся!

Звертайтесь до наших адміністраторів, телефонуйте за номером +38 044 333 48 85 та особисто переконайтеся у можливостях центру «СІТІ ДОКТОР».

Долучайтеся до наших сторінок у соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб отримувати найсвіжіші новини та повідомлення про спецпропозиції.

Актуально для всіх

Запис на прийом до лікаря

Ваше ім'я

Ваш контактний телефон