ТОВ «СІТІ ДОКТОР» визнано «Лідером галузі 2020»!

14 грудня 2020

Шановні пацієнти, колеги та партнери медичного центру CitiDoctor!

З радістю повідомляємо, що ТОВ «СІТІ ДОКТОР» стало лауреатом Національного бізнес-рейтингу, укладеного за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності 1 206 902 підприємств України.

Позиції нашої організації у рейтингу:

  • 12 місце (Золото) серед суб'єктів господарювання України за показником «Чистий дохід відреалізації продукції, товарів, робіт, послуг»;
  • 6 місце (Золото) серед суб'єктів господарювання м.Києва за показником «Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг».

На основі досягнень нашому підприємству присвоєно статус «Лідер галузі 2020». Для нас це свідчення високої ефективності управління ресурсами, надійності та професійності.

Ми дуже вдячні за визнання. Щодня ми отримуємо безліч відгуків від задоволених пацієнтів і колег, яким приємно працювати разом із нами! Це неабияка відповідальність – створити потужну медичну платформу для високої хірургії, об’єднати найкращих лікарів і представити їх Україні та світу. Адже за весь час нашої роботи ми прийняли багато пацієнтів із-за кордону, а європейські та американські лікарі проводять майстер-класи на базі нашої клініки.

На жаль, за умов карантину, деякі навчальні івенти припинено, проте ми дотримуємось усіх вимог щодо безпеки нашої клініки та проводимо навчання в онлайн-режимі. Найголовніше – це здоров’я, і ми повинні мати терпіння, щоб повернутися до конференцій та обміну знань знову. Для лікарів дуже важливо не зупинятися у розвитку та постійно підтримувати активність у сфері освіти і медичних досліджень. Для нас існує лише шлях зростання та розширення нашого центру.

Отримане звання лідера є вагомим аргументом у побудові діалогу з партнерами, клієнтами, державою, а також стійкою основою для зміцнення нашої позитивної репутації. Дякуємо!

Наш статус підтверджується свідоцтвом про результати рейтингування та нагородами, що ви можете побачити в холі нашої клініки біля адміністрації. Ми працюємо на максимум і раді, що це відмічають інші! Далі – більше!

Долучайтеся до наших сторінок у соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб отримувати найсвіжіші новини та повідомлення про спецпропозиції.

Актуально для всіх

Запис на прийом до лікаря

Ваше ім'я

Ваш контактний телефон